U bent hier

Kerk en Leven, beter bekend als het parochieblad, is het weekblad voor en van de christenen in Vlaanderen. In deze krant vind je wekelijks het plaatselijke nieuws, de aankondiging van de vieringen en alle andere activiteiten.

Maar het is ook een medium om van al het reilen en zeilen van de Kerk in Vlaanderen op de hoogte te blijven. Hoe beleven anderen hun christen zijn, wat drijft mensen om zich in te zetten, welke wegen kiest de kerkstructuur in Vlaanderen?

Op de pagina’s per bisdom staan telkens alle cursussen, lezingen, spirituele activiteiten enz. aangekondigd. En je kan ook wekelijks de lezingen van de zondagsviering nalezen en een beschouwing bij deze teksten.

Klik hier voor een voorproefje.

Een abonnement nemen

Wil je voortaan elke week Kerk en Leven in je brievenbus ontvangen? Dit kan door de betaling in orde te brengen.

Voor Bornem

Ofwel door een overschrijving te doen op rekeningnummer BE70 9730 0564 4525 en BIC ARSPBE22, op naam van parochieblad Fede Bornem, Kardinaal Cardijnplein 7, 2880 Bornem. Vermeld je naam en adres en bij een nieuw abonnement ook ‘nieuw’.

Ofwel door cash te betalen in het secretariaat, Kardinaal Cardijnplein 7, 2880 Bornem (openingsuren zie hier)

Voor Sint-Amands

Neem contact op met Karen Geselle, Hoekstraat 5, 2890 Sint-Amands, tel. 052 33 43 14 of GSM van de parochie 0470 58 65 00 of via mail parochieblad.sintamands@gmail.com. Hoe de betaling gebeurt, spreken we dan af. Het kan cash of via overschrijving op rekeningnummer BE57 7512 0445 6135 BIC AXABBE22 op naam van VPW Sint-Amands. Vermeld je naam en adres en bij een nieuw abonnement ook 'nieuw parochieblad'.

Prijzen 2021

De prijs voor een jaarabonnement is 43 euro voor Bornem en voor Sint-Amands. Is het jaar reeds begonnen en wil je je dan abonneren, dan betaal je minder. Contacteer hiervoor het secretariaat.

Redactieploeg parochieblad

De teksten, foto’s en alle informatie in het parochieblad worden verzameld door de redactieploeg. Bij hen kan je terecht voor het indienen van alle teksten, vragen over de artikels, …

Redactieadres

Heb je een vraag voor de redactieploeg van Bornem, mail dan naar par.bornem@skynet.be

Heb je een vraag voor de redactieploeg van Sint-Amands, mail dan naar Julien.Vleminckx @telenet.be 

Klachten

Loopt er iets mis met je abonnement op Kerk en Leven? Heb je deze week je parochieblad niet ontvangen ? Meld dit dan op het secretariaat. Zij doen voor jou het nodige.